Jarek jak nie znajdziesz takich to napisz zostało mi jeszcze pare
a co do dokładności to nie przesadzajcie to nie laboratorium
chyba że chcesz takie zrobić ?
Dawno, dawno temu jeszcze w okresie odbiorników radiowych lampowych były takie lub podobne do dostrajania się do żądanej częstotliwości - ale to było naprawdę dawno
Znak KF: SQ7SUS
QTH lokator: ko02md / jo91nm Artykułów/Recenzji: 1 Pomógł: 10 razy Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 288 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-08-2009, 10:25 Sprzedam elementy do budowy sztucznego obciążenia
Radio CB: DNT Carat / Jack Antena CB: CTE Boston / Orbitor Centre Load / Scarlet Warior Akcesoria CB: pełno tego ;-) Radio KF: Yaesu FT-100D Antena KF: DWZO Akcesoria KF: Yaesu FC-20
Trochę odgrzeję kotleta, ale może Admin nie będzie miał mi tego za złe.
Miałem budować sam sztuczne obciążenie dużej mocy, jednak udało mi się kupić profesjonalne z domobilu pracujące do 4 GHz i samoróbka nię będzie mi już potrzebna. W związku z tym chętnie pozbędę się elementów do budowy sztucznego obciążenia dużej mocy:
* 20 szt. rezystorów 1 kΩ 5 W:
* laminat miedziany 100 x 160 mm:
Całość zapakowane w ładną torebkę:
Są to elementy identyczne jak w obciążeniu z pierwszego posta w tym temacie. Cena za całość to powiedzmy 25 PLN lub wymiana na jakieś akcesoria CB/KF. Zainteresowanych proszę o PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum