poszukuje opinii n/t INTEK KT-900EE czy ktos spotkal sie z tym sprzetem? thx za info
Prosiłbym na przyszłość, o większą dbałość przy pisaniu postów. Chodzi o duże litery, znaki przestankowe, ortografię i gramatykę. O poprawną składnię zdań.
Do tego nie tylko tam, ale nawet na allegro jest oferowany raczej w dziale sprzętu profesjonalnego, a nie krótkofalarskiego.
Jeśli chcesz się dowiedzieć co nieco przed zakupem, to raczej marne szanse, chyba że ktoś ma zbliżony model...A jeśli masz to radio i szukasz tylko informacji, to możesz niestety być pierwszym który opisze swoje testy urządzenia.
Dzięki za info, nie mam tego sprzętu. Zajmuję się tym bo w mojej firmie szefostwo wymyśliło sobie wprowadzenie tego modelu do eksploatacji. Mam dostać dwie sztuki do testów, napewno umieszczę swoje spostrzeżenia na forum.
Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 16-02-2011, 21:29
Obawiam się, że będziesz naprawdę pierwszym w SP który to zrobi
Radio TX/RX obejmuje zakres pasm amatorskich, cena nie jest kosmiczna. Ciekawe czy można by je uznać za alternatywę dla takiego Wouxuna... Czekamy na relację.
Wysłany: 16-02-2011, 22:16
Radio KF: Kenwood TS-850S,TS-570D,TW-4100E,IC-T8 Antena KF: Diamond x-510 2m/70cm, LW 80m-10m, Dipol 80m Akcesoria KF: Mic studyjny Pro-Studio+preamp lampowy
Mogę tylko przypuszczać, że to radio będzie chodziło podobnie, jak mój dwójkowy KT-380EE, czyli całkiem nieźle Odsłuch całkiem przyzwoity, wydobywająca się z niego modulacja też całkiem fajna, obsługa radia bardzo intuicyjna (instrukcja obsługi niepotrzebna ), a co najważniejsze, rewelacyjny akumulator, trzyma naprawdę długo. Jeśli jest to KT-380EE wzbogacony tylko o pasmo 70 cm, to z czystym sumieniem mogę polecić Oczywiście, to tylko moje przypuszczenia ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum