Witam
Jako że to mój pierwszy post najpierw pragnę się przywitać z całym gronem. Jednak przejdźmy do sedna sprawy czyli Radmora.Zaintrygowała mnie aukcja allegro:
Właściciel stwierdził że jeżeli sprzęt się nie sprzeda cenę obniży. Zaciekawił mnie ten sprzęt więc prosił bym o jakąś opinię. Warto? Nie warto? Po jakiej cenie będzie warto? Czy drogo wyjdzie zaprogramowanie? Czy to dobry sprzęt dla nowicjusza? Na moim koncie mam jak dotąd jedynie maxcoma po tuningu oraz midlanda.
Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 03-03-2013, 22:28
Przede wszystkim dowiedz się, czy da się go przestroić na pasmo amatorskie, bo jego częstotliwość pracy sporo odbiega od naszej. Po drugie za trzykrotnie niższą cenę znajdziesz całkiem dobrze sprawujące się radia [nówki] made in China.
A markowe używki przeznaczone do pracy w obu najpopularniejszych pasmach UKF [144 i 430 MHz] za podobną kasę też dostaniesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum