Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 17-11-2008, 21:50 Będę jechał na...
Nie pamiętam jak dawno temu wieczorem wiedziałem gdzie i czy pojadę następnego dnia Dziś jest wyjątek
W każdym razie jutro 18 listopada będę jechał na Kostrzyń n/Odrą.
Niestety oprócz godziny wyjazdu nie jestem w stanie podać żadnych czasów pośrednich, ponieważ dawno nie kręciłem się w tych rejonach i nie znam sytuacji drogowych. Nie mam też pojęcia kiedy będę wyjeżdżał z powrotem.
Ciekaw jestem czy uda mi się nawiązać z kimś łączność na CB. Tym bardziej, że będę miał do testów pożyczoną Cobrę 200.
Szkoda, że nastąpiła zmiana planów. Bo w/g poprzedniego miałem jechać w kierunku Warszawy.
_________________ Nie możemy czekać , kiedy świat zacznie się zmieniać ! Kiedy czasy zaczną się zmieniać -a my wraz z nimi ! Kiedy rewolucja przyjdzie i zabierze nas ze sobą nowym kursem ! My sami jesteśmy przyszłością - to my jesteśmy rewolucją !
zawadziłeś i bardzo dobrze panie bobrze, dzięki za spotkanie i pogaduchy, szkoda, że tak siępotem po kanałach zakręciłem jak mały kazio, no nic następnym razem będzie lepiej
Wysłany: 02-12-2008, 01:05
Ja też dziękuję za miłe spotkanie i głosiki w eterze. Fakt ruch u Was po kanałach spory ale to tylko dobrze o Was świadczy
Pozdrowienia dla Staszka, bo mi się zgubił w oddali [ze 20 km było] zanim się pożegnałem, dla Przemka, którego słyszałem w przelocie, Pawła, Jarka i wszystkich innych
A najbardziej dla szanownej małżonki i małolata, jak i dla Ciebie osobiście
Znak KF: SQ5MRA
Znak CB: 161 OLA
QTH lokator: KO02LG Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 401 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-12-2008, 17:41
Radio CB: Magnum AF ; Ranger AR3500 Antena CB: Sirio Thunder 27 ; FireStick FS-3 Akcesoria CB: Wilson Trucker Radio KF: Icom IC E-91 Antena KF: Diamond SG7400
Około 17-tej przez chwilę porozmawialiśmy z Jarkiem wjeżdżającym do Wawy od strony Nowego Dworu na #27AM, potem zanikła łączność i już "się nie wróciła"...
W tym czasie i później było na kanale kilku kolegów z SGL-W, ale nie wiem czy Jarek z kimś jeszcze sie połączył...
_________________ Kaper
SQ5MRA
i wszystko jasne...
Wysłany: 09-12-2008, 18:47
Nie... po Tobie już nikogo na #27 nie usłyszałem [oprócz szoferaków na samym wylocie]. Byłem wtedy już na moście jadąc na Łomianki. Potem, kiedy zaczęło sie robić gęściej domków i drzew łączność zaczęła zanikać.
Gdzieś od połowy odległości pomiędzy Nowym Dworem a Legionowem zacząłem słyszeć Ola ola... i raz mniej, raz bardziej wyraźne rozmowy. Darłem się w mikrofon ale tylko raz mi ktoś odpowiedział, niestety zaraz wpadłem w dziurę radiową. Zresztą bliżej, już w Wa-wie gorzej ich słyszałem. Kiedy po godzinie wyjeżdżałem z Modlińskiej, tylko Ty mnie usłyszałeś.
Pogadałem wcześniej z kimś na #32FM szukając Górala [mam nadzieję, że przekazał pozdrowienia?]
A w ogóle, to po załatwieniu sprawy, jak byłem w Jankach - auto mi padło i musiałem nocować w hotelu. Dopiero rano je uruchomiłem i oto jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum