Wysłany: 12-12-2011, 20:07 Egzamin we Wrocławiu - 3 grudnia 2011
Radio KF: Icom IC-7200, VX-7R Antena KF: FD3, Outback
W dniu 3 grudnia w klubie SP6PRT odbyły się egzaminy na Świadectwo Radiooperatora.
[za OT-01:]
Cytat:
"Do egzaminu, przystąpiły 23 osoby (w tym dwie Koleżanki oraz ośmiu uczestników kursu prowadzonego w SP6PRT). Wielu zdających oddawała testy już po kilkunastu minutach, a Komisja Egzaminacyjna UKE oceniła poziom przygotowania uczestników jako bardzo dobry. Miło nam poinformować, że wszyscy egzamin zdali!"
I ja tam byłem, "A" zaliczyłem i nawet kawę wypiłem Mogę się pochwalić oddaniem zestawu pytań jako pierwszy (jak na kujona klasowego przystało ). Dodatkowo - jedną z wymienionych wyżej Koleżanek była Renata - również na "A" zdawała (druga Koleżanka, jak również kilku Kolegów zdawało na kategorię "C" - jeden kolega pisał powtórkę.).
Na tym zdjęciu autor tego postu patrzy dumnie w obiektyw aparatu (ustawionego dla niepoznaki za jego plecami - ale przynajmniej jestem na pierwszym planie )
Teraz tylko się modlę coby paznokci po łokcie nie poobgryzać w oczekiwaniu na papiery...
Ostatnio zmieniony przez SQ6PNV 12-12-2011, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 12-12-2011, 20:12
Valdyn napisał/a:
ja tam byłem, "A" zaliczyłem [...] Renata - również na "A" zdawała
No wreszczcie, nareszcie
Wielkie gratki dla Was oboje Już ze dwa lata temu to powinno nastąpić Teraz tylko czekać, kiedy będzie można pogadać na pasmach!
Valdyn napisał/a:
Na tym zdjęciu autor tego postu
Nie wiem, czy tylko u mnie, ale coś mi się nie chce zdjęcie otworzyć...
Radio KF: Icom IC-7200, VX-7R Antena KF: FD3, Outback
Właśnie - "nie bałdzo" rozumiem osobę, która dodała zdjęcie - wszyscy byliśmy zgromadzeni piętro wyżej - zdjęcia były robione i - nie wyszły czy jak? Renata stała wtedy obok mnie, ale jej nawet kawałka przedziałka nie złapało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum