Na radiach się nie znam a hałas i szum w aucie mi przeszkadza Pewnie nie pasuję do stereotypu typowego użytkownika tego forum. Ale w końcu jestem tu tylko po to aby kontrolować co robi mój mąż
Mną się nie przejmujcie Będę zaglądać raz na jakiś czas. Ale tylko jak jestem w pracy. Na komputer domowy nie mam szans. Jest pod okupacją męskiej części rodziny. Ktoś jeszcze tak ma jak ja?
Ostatnio zmieniony przez malitek 13-12-2009, 02:28, w całości zmieniany 1 raz
QTH lokator: KO00LA Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sie 2009 Posty: 160 Skąd: Tarnów
Wysłany: 13-12-2009, 12:52
Radio CB: Alan 87,President Harry Antena CB: Sirio Boomerang 27W,Lemm AT71 Akcesoria CB: Farun 2060 Radio KF: brak Sprzęt PMR: brak
witaj malitek A ja myślę że by cię tu nie było gdybyś już trochę nie była zainteresowana CB
Ostatnio zmieniony przez predyk 13-12-2009, 12:54, w całości zmieniany 1 raz
Normalnie przeżyłem szoki i ciśnienie mi skoczyło jak zobaczyłem to zdjęcie na awatarze. Nie muszę chyba wyjaśniać, że mężem pani kryjącej się pod pseudonimem malitek jestem ja.
Potraficie sobie wyobrazić jaką niespodziankę potrafi zrobić takie odkrycie? Przez cały dzień nie puściła pary z ust. A teraz śmieje się za moimi plecami.
Człowiek nie ma żadnej prywatności w życiu. Kobiety wszędzie nas znajdą
predyk napisał/a:
A ja myślę że by cię tu nie było gdybyś już trochę nie była zainteresowana CB
Tydzień temu jak padła propozycja "Zakładamy CB radio w domu", to pierwszym pytaniem było nie po co? dlaczego? na co? tylko jaka będzie antena? I że powinna być taka długa z poziomymi drutami na dole
Nieźle? To mistrzyni w myleniu przeciwnika, podchodach małżeńskich i osiąganiu swoich celów w taki sposób aby każdy myślał, że o niczym innym nie marzył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum