Czy zaobserwowaliście choćby znikomą aktywność "w temacie" w/w akcji? Ciekaw jestem czy był w Polsce jakikolwiek odzew na tą inicjatywę.
[Ja niestety byłem całkowicie poza radiem w ostatnie dni, stąd nie mam pojęcia czy i jak to się rozwinęło]
Znak CB: 161 OLA
QTH lokator: KO02LG Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 401 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-12-2009, 19:23
Radio CB: Magnum AF ; Ranger AR3500 Antena CB: Sirio Thunder 27 ; FireStick FS-3 Akcesoria CB: Wilson Trucker
A jakże było...
Ja sam raz zostałem potraktowany "pedałem" i ze dwa razy wiązanką kwiatów polskich, ale o dziwo (to nie inwokacja...) pojawiły sie głosy wspierające
_________________ Kaper
SQ5MRA
i wszystko jasne...
Wysłany: 24-12-2009, 23:15
Radio CB: Alan 28 / President Jackson / Alan 100 PLUS / Alan 42 Antena CB: President Texas / Sirio Boomerang 27W / Alan 9 PLUS + magnes z DV Akcesoria CB: Alan F36 / President CS-3 / (Densei EC-2018)
Ja w tym dniu miałem słabszy dostęp do radia, byłem w trakcie zamiany... Więc tylko pod wieczór włączyłem. Akurat wyjątkowo spokojnie było u mnie na południu Warszawy a w zasadzie na Ursynowie, bo nie spodziewajmy się cudów po Boomerangu...
Podobno chłopaki z Warszawskiego 27AM atakowali ostro #19, w większości ze skutkiem.
Natomiast ojciec jeździł tego dnia (21.12.2009) sporo po Warszawie, to mówił że ledwo zdążył włączyć radio a tu już multum wiązanek...
Niestety ale trzeba zawsze upominać takich ludzi, albo częściej robić takie akcje i zwartą grupą, najlepiej bazówek, tępić wulgaryzmy na radiu!
Wysłany: 26-12-2009, 00:38
Radio CB: Alan 28 / President Jackson / Alan 100 PLUS / Alan 42 Antena CB: President Texas / Sirio Boomerang 27W / Alan 9 PLUS + magnes z DV Akcesoria CB: Alan F36 / President CS-3 / (Densei EC-2018)
Oj max... rozczaruję Cię. U mnie jest spokojnie... aż za bardzo. Na tle tego jakże pięknego jednostajnego szumu muszą się ukazywać "userzy" radyjek co to nie mają pewności ich działania...
W sumie chciałem to jakoś ładnie napisać, nie wiem czy mi wyszło. hehe
Ale na prawdę... 80% to sprawdzacze radyjek... Wolę standardowy bajzel na #19, przynajmniej ich o połowę mniej słyszę...
Wysłany: 10-01-2010, 00:03
Radio CB: magnum MX (chwlowo RCI2950) Antena CB: AT71 Akcesoria CB: kpo-431+dm4000
Owszem jest to żenujące co się dzieje na śmietniku"19" ale w większości sprawcami są sami krawaciarze.Sam kiedyś zrobiłem ile przecinków leci jak słynny Stasiu we wrocku się pojawi i ile on pusci przecinków a ile leci z aut z kratką.Pozatym często wchodzę na drogowy po 22 i jestem pełen podziwu i podziękowań za kulturę na CB dla kierowców dużych mobilków.Owszem nie dla wszystkich ale dla większości.A co do Akcji to prowadzimy wspólnie w jakimś tam gronie akcje uświadamiającą ale bez odzewu.Potęguje to jeszcze bardziej agresje.
Wysłany: 10-01-2010, 17:48
Radio CB: magnum MX (chwlowo RCI2950) Antena CB: AT71 Akcesoria CB: kpo-431+dm4000
Najbardziej co mnie wkurza wśród dużych , zresztą nie tylko oni tak robią to to że jadą koło siebie poskręcani i kłapią na 19 nie zwracając na innych uwagi.I to nie ważna jest pora dnia.Potem dzięki takim robią się kociołki.
PH-owcy (przedstawiciele handlowi)
Kto, jak kto, ale Ty Joleczko o tym nie wiedziałaś?
Właśnie niedawno opiórkowałem innego użytkownika za cytowanie w całości postów będących powyżej.
Ktoś chce sprawdzić jak wygląda czerwony pasek pod awatarem administratora?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum