Tak, tak... Kupiłem antymiśka... A teraz mam 6 szt. tego nie licząc anten, mierników, matcherów, przełączników antenowych, wzmacniaczy, dziesiątek metrów kabli...
A ja najpierw zgodziłam się mężowi na radio w samochodzie bo to ponoć bezpieczniej... Potem nagle znalazłam drugie, bo to pierwsze było niedobre. Trzecie przyszło, bo drugie przestało wystarczać. Czwarte, bo trzecie łapało zakłócenia. Teraz ma się pojawić piąte. I to gdzie? W domu Jeszcze mi tego brakowało żeby mój pan i władca zaczął znosić to co Kaper dalej wymienia i co nawet nie chcę wiedzieć co to jest
Jeszcze mi tego brakowało żeby mój pan i władca zaczął znosić to co Kaper dalej wymienia i co nawet nie chcę wiedzieć co to jest
Zacznij się przyzwyczajać... bo to droga bez końca. Dzisiaj nowe radio, jutro trzeba inną antenę potestować, po jutrze sprawdzimy tłumienie kabla, a i jakiś reflektometr się przyda...
A to tylko jedno pasmo jest... Jak zrobi uprawnienia amatorskie, to dopiero jest przestrzeń do zagospodarowania. Prawda Yarasku?:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum