Witam proszę o opinie co sądzicie o tym radiu... oraz czy warto je zakupić, czy polecacie bądź nie...
Pozdrawiam
_________________ Pod żadnym pozorem nie wolno nadawać na częstotliwościach lotniczych - to nie jest tylko piractwo,
ale igranie z bezpieczeństwem i życiem pasażerów statków powietrznych
DASR
Ostatnio zmieniony przez SP3AYA 12-12-2010, 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 13-12-2010, 00:14
Radio KF: Kenwood TS-850S,TS-570D,TW-4100E,IC-T8 Antena KF: Diamond x-510 2m/70cm, LW 80m-10m, Dipol 80m Akcesoria KF: Mic studyjny Pro-Studio+preamp lampowy
addex, samego radia nie znam, miałem leciwego 5200 i bardzo go sobie chwaliłem. Natomiast jeśli chodzi Ci po głowie kupno egzemplarza ze znanego portalu aukcyjnego (dział uszkodzone), to daj sobie spokój, sama hybryda, to wydatek rzędu ponad 100 PLN, jeśli w ogóle uda Ci się ją dostać, a i nie wiadomo, co tam za mistrz lutownicy i śrubokręta zaglądał
Znak KF: SQ6KOI
QTH lokator: JO80ER
Wysłany: 13-12-2010, 17:10
Radio KF: YAESU FT-1802 Antena KF: Lafayette 7900 , GP 1/4 Akcesoria KF: MIDLAND CT 790
Dzieki za info... Zamierzałem z portalu aukcyjnego ale nie uszkodzone... lecz dobre. Jest tam jedno. Nie wiem czy link można... Ale jak by co możesz kolego zobaczyć...
Dzięki. Pozdrawiam
Prosiłbym na przyszłość, o większą dbałość przy pisaniu postów. Chodzi o duże litery, znaki przestankowe, ortografię i gramatykę. O poprawną składnię zdań.
_________________ Pod żadnym pozorem nie wolno nadawać na częstotliwościach lotniczych - to nie jest tylko piractwo,
DASR
Ostatnio zmieniony przez SP3AYA 13-12-2010, 18:51, w całości zmieniany 2 razy
P.S. ok Będę zwracał uwagę na pisownię proszę Pana a w zasadzie Szanowny Kolego Ya1 ;-)
Pozdrowienia z Jedliny Zdrój ;-)
DASR
Ostatnio zmieniony przez SQ6KOI 13-12-2010, 22:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum