Wysłany: 06-08-2009, 11:03 Jaka jest długość Magnum S-9
Czy ktoś z posiadających to radio może mi zmierzyć ile jest od panelu przedniego do końca radiatora lub końcówek wtyczek jeśli wystają poza niego? Z góry dziękuję.
Prosiłbym na przyszłość, o większą dbałość przy pisaniu postów. Chodzi o duże litery, znaki przestankowe, ortografię i gramatykę. O poprawną składnię zdań.
Proszę o stosowanie zasad pisowni języka polskiego. Regulamin!
Ostatnio zmieniony przez SP3AYA 06-11-2009, 08:29, w całości zmieniany 3 razy
Jak tylko wrócę do domu, wezmę miarkę i zmierzę. Chyba, że marti101 będzie szybszy
P.S. Posty które stoją na bakier z pisownią trudniej się czyta, a poza tym świadczą o braku szacunku dla odbiorców. A my jesteśmy na to bardzo wyczuleni. Tym razem poprawiłem duże litery. Następnym razem post trafi do kosza bez czytania.
Byłem szybszy
Kolego mobil1, od panelu czołowego do końca radiatora S-9 ma 26,5 cm, końcówka przewodu zasilającego wystaje jakieś 0,5 cm dalej, czyli 27 cm od przedniego panela.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum