Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Stanisław i jestem świeżo upieczonym emerytem. W związku z tym mam sporo wolnego czasu który warto czymś wypełnić.
Kiedyś jako zawodowy kierowca miałem oczywiście kontakt z CB, a to skutkowało zainteresowaniem krotkofalarstwem. Nigdy jednak obowiązki zawodowe i domowe nie pozwoliły mi na podjęcie decyzji o podejściu do egzaminów. Teraz na szczęście mogę sobie na to pozwolić.
W związku z tym mam sporo pytań. Trafiłem tutaj porzez wasza stronę klubową na której znalazłem mnóstwo użytecznych informacji. Proszę jednak administratorów na zwrócenie uwagi na to, ze niektóre z nich są już nie aktualne w świetle nowych przepisów.
Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 07-06-2020, 15:55
Słuszna uwaga. Już od dawna noszę się z zamiarem przejrzenia wszystkich artykułów na stronie sp3pow.pl i poszerzenie ich o aktualne informacje. Ale wiesz jak to jest z czasem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum