Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 13-12-2009, 21:04
Wprowadzają wielkie ilości QRM, przez co mam QSB na QSO. Czasem muszę zrobić QRT, choć jeśli QSZ i szczególnie QRO do towarzyszki, to jest szansa na chwilowe QRJ z jej strony. Trzeba jednak uważać bo może się to skończyć QAZ na pokładzie.
Wysłany: 13-12-2009, 22:50 Re: Towarzysze podróży maniaków cb łączcie się :D
malitek napisał/a:
Panowie. Co robią wasze dziewczyny, żony, matki, dzieci, kiedy wy gadacie podczas jazdy przez te swoje magiczne pudełka?
Nie wiem co robią wasze... Ale mojej niby to przeszkadza, niby nie słucha, a jednak potrafi mi wyrwać mikrofon z dłoni i złajać niepoprawnego kierowcę a do tego ostatnio zaczyna przejawiać tendencję do pogaduszek z obcymi facetami po drugiej stronie anteny
Znak KF: brak
QTH lokator: JO82BH Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Sie 2009 Posty: 90 Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 18-12-2009, 14:30
Moim domownikom to przeszkadza radio bardzo, choć jest cichsze i znacznie krócej pracuje niż 'walący' telewizor z ciągłymi głośnymi reklamami - na okragło tymi samymi.
Nie rozumem ludzi , Ja tam bym to tv pudło wywalił bo ciagle te same 'bzedety' lecą na każdym kanel te same i ciagle ktoś tego słucha bezsensownie , nie mając na nic wpływu - pogodę i polityczne wieści w wiadmościach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum