A ja ten egzamin zdałem wczoraj W SP6PRT było 45 zdających w tym 3 panie. Wszyscy zdali. Atmosfera była bardzo przyjazna i wesoła, testy pisaliśmy w 2 salach. Było git
Znak KF: SQ6KBW
QTH lokator: JO80DT Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 116 Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 05-12-2010, 19:08
Radio KF: IC-706MKIIG , Wouxun KG-UVD1P Antena KF: AMPRO-80 i 20, NAGOYA MAG-79EL-3W
Dla mnie szczęśliwą okazała się sala lustrzana z fortepianem
Gratuluję zdanego egzaminu i do usłyszenia. Mnie można najczęściej spotkać na przemienniku SR6S, tak więc zapraszam do rozmowy.
Znak KF: SQ2NUG
QTH lokator: JO94GJ Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Lip 2008 Posty: 59 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 08-12-2010, 11:08
Radio KF: YAESU FT 2600M Antena KF: Samorobna / Big Star
polleck napisał/a:
W SP6PRT było 45 zdających w tym 3 panie. Wszyscy zdali. Atmosfera była bardzo przyjazna i wesoła, testy pisaliśmy w 2 salach.
Ogólnie była bardzo duża frekwencja. Miło jest czyt. taką ilośc ludzi bo na moim egzaminie było 16 osób w tym 12-letni chłopiec zdający na nasłuchowca. Ja jako rodzynek jak i na paśmie 2 m. Może natrafię z czasem na płec żeńską.
Gratulacje.
_________________ Sekju dijaks, sekju dijaks dis is poland stejszyn łan six-papa lima czarli bravo dostał w limo poszedł w tango.
Znak KF: SQ2NUG
QTH lokator: JO94GJ Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Lip 2008 Posty: 59 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 10-12-2010, 11:25
Radio KF: YAESU FT 2600M Antena KF: Samorobna / Big Star
Już wyjaśniam na spokojnie.bo się śpieszyłam i stąd galimatias. Chłopiec był nasłuchowcem i zdawał na C. A na nasłuchowca masz rację Janku, że egzaminów nie ma.
_________________ Sekju dijaks, sekju dijaks dis is poland stejszyn łan six-papa lima czarli bravo dostał w limo poszedł w tango.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum