Student, zauważ że obniżenie wymagań na egzaminach zaowocowało przystąpieniem do nich wielu ludzi którzy inaczej nigdy nie zdecydowali by się na taki krok. Może i sporo z nich dla elity krótkofalowców to pomyłka ale jestem zdania że wszystkim trzeba dać szansę. Jak kto ma zacięcie to sam będzie się starał podnieść poziom. A najgorsi się zniechęcą lub ich się zniechęci
100% racji pod warunkiem że z tą falą nieraz przypadkowych ludzi nie przyjdą tacy co przeniosą na pasma krótkofalarskie najgorsze furmańskie nawyki wprost z kanału 19 cb. Sam jestem użytkownikiem radia cb, różnych kanałów oraz nasłuchowcem na KF. i daleki jestem od potępiania kogokolwiek. Jednak w widoczny sposób daje się zaobserwować obniżenie poziomu kolejnych pokoleń z roku na rok nowych krótkofalowców. Potwierdza to wielu starych wyjadaczy i ja się z tym zgadzam
Znak KF: SP3HSZ
QTH lokator: jo81fu Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Paź 2009 Posty: 334 Skąd: Leszno/Trzebiny
Wysłany: 31-01-2011, 08:22
Karol napisał/a:
obniżenie poziomu
Niestety też to stwierdziłem dlatego w poprzednich postach podałem moje przemyślenia na temat uszczelnienia systemu dla tych co naprawdę chcą a nie tylko zdawanie egzaminu dla zasady bo kolega zdał to ja też... Co nie znaczy że rosnące grono radiowców mnie nie cieszy....Im nas więcej tym lepiej ....
Ostatnio zmieniony przez Student 31-01-2011, 08:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum