Witam, nie wiem czy dobrze trafiłem, na chwilę obecną forum wygląda na społeczność czynnie biorącą udział w eterze a jestem tu poniewasz szukam odpowiedzi na dręczące mnie pytania, tematyka zainteresowala mnie z myślę dość nie typowych powodów (ale o tym w temacie ktory założe jeśli będzie potrzeba )
mam nadzieję że nie będę kłopotliwym newbie, jeszcze raz: witam wszystkich
Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 08-11-2012, 00:35
Gilley napisał/a:
forum wygląda na społeczność czynnie biorącą udział w eterze
Forum powstało kiedyś jako nieformalny zlepek paru osób zainteresowanych rozwijaniem swoich zainteresowań łącznościami radiowymi. Naturalna ewolucja sprawiła, że znakomita większość stałej ekipy szczyci się w tej chwili posiadaniem własnych znaków, a lokalnie sformalizowała działalność, tworząc klub krótkofalarski. W każdym razie pewnym jest, że w eterze nas słychać. Bardzo czynnie
Każdy kiedyś zaczynał od zera, żeby po czasie potrafić samemu rozwiązywać przynajmniej niektóre swoje problemy związane z hobby. A do pomocy w innych, mamy właśnie takie coś jak forum. Czyli witamy serdecznie. Jeśli nie znajdziesz odpowiedzi w wątkach które już istnieją, pytaj śmiało. Mam nadzieję, że te nietypowe powody nie będą aż tak nietypowe, żeby nikt nie umiał sobie z nimi poradzić
A ode mnie jako od administratora mała uwaga. Widząc kogoś, oceniasz go w pierwszej chwili po wyglądzie. Czytając, oceniasz po tym jak pisze. Starajmy się pisać w ojczystym języku jak najpoprawniej umiemy. Może to i niemodne w dzisiejszych czasach, gdzie króluje niestaranność i lenistwo udające dysekcję, ale...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum