Wysłany: 12-01-2013, 17:34 Nowicjusz - zakup 1 CB - President James
Witam mój pierwszy post ,nie wiem czy w dobrym dziale,chciałbym zacząć zabawę z cb ale nić nie wiem ,jak zacząć i co kupić ,natrafiłem na aukcję gdzie wystawione jest cb i teraz prośba czy na początek warto kupić te radio,czy wystarczy dla początkujących,zobaczcie czy opłaca się je kupić ,link do niemieckiego ebay.
(Numer przedmiotu: 290843079945 wystarczy wpisać na ebay),z góry wam dziękuję za radę.Pozdrawiam
Spację wstawia się po przecinku, a nie przed. Poza tym warto czasem postawić kropkę i zacząć zdanie od dużej litery.
Temat musi odpowiadać zagadnieniom treści.
Ostatnio zmieniony przez SP3AYA 12-01-2013, 18:14, w całości zmieniany 2 razy
Wstaw link do aukcji. Nie każdemu chce się szukać.
Samo radio całkiem porządne, choć podobno słabo odfiltrowane. Będzie wymagało przestrojenia. Jeśli z Niemiec, to w AM pracuje z mocą 1 W. Nie chce mi się sprawdzać, ale chyba powinno się dać je ustawić na standard polski, więc akurat nie powinno być z tym problemu. W google roi się od opinii o tym radiu, więc nie powinieneś mieć problemu z wyrobieniem sobie opinii.
Znak CB: 161mdw02
QTH lokator: jo81fu Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Paź 2009 Posty: 334 Skąd: Leszno/Trzebiny
Wysłany: 13-01-2013, 08:37
Ciekawe radio.Niestety tylko AM/FM i jak policzysz na koniec aukcji koszty to na naszym alledrogo miał byś jakiegoś Alana 87 na początek za te pieniądze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum