Droga załogo SP3POW!
Przyjmijcie kosmiczne gratulacje
To było przepiękne ukoronowanie waszej dwuletniej, ciężkiej, pełnej wyrzeczeń pracy. Siedząc dziś na widowni nie zdawałem sobie sprawy, jak ogromne jest to przeżycie. Nie jest w stanie tego oddać żadna TV. Wierzcie mi, nawet nie macie pojęcia (choćby ze względu na ogarniający Was stres i to, że jednak znajdowaliście po drugiej stronie stołu), jaka atmosfera panowała wśród "obserwatorów". Zebrani goście (jakby nie było większość zielona w temacie krótkofalarstwa i ISS) pełni skupienia tak zaciskali kciuki (oczywiście ja też ), jakby to co najmniej nasza reprezentacja narodowa grała w piłkę kopaną Mi osobiście w dwóch momentach (pierwszy, czytelny odzew Koichi i zakończenie łączności z muzą z Gwiezdnych Wojen) zakręciła się łezka w oku
Moi drodzy, jeszcze raz serdecznie Wam gratuluję, zrobiliście naprawdę kawał dobrej roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum