Wysłany: 14-05-2014, 18:21 tk-890+ptt+comtac ll
Witam ,chciałbym zorganizować taki mały zestaw dla użytku airsoftowego.
Radiostacja ręczna dwuzakresowa navcomm TK-890 +PTT Z40PS PRO (lite version) + zestaw słuchawkowy COMTAC ll. (PTT i słuchawki firmy z-tactical)
COMTAC llPTT
Rodzi się własnie moje pytanie, czy ktoś kto się na tym zna mógłby się zlitować nad moją biedną duszą spojrzeć na to i odpowiedzieć mi konkretnej odpowiedzi czy da się to razem podłączyć?? Czy też muszę dokupić jakieś kabelki,przejściówki itp.
P.S nie mieszkam w Polsce już długo więc proszę o wyrozumiałość jeżeli chodzi o gramatykę robię co w mojej mocy. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Ostatnio zmieniony przez writer 14-05-2014, 18:51, w całości zmieniany 3 razy
czy da się to razem podłączyć?? Czy też muszę dokupić jakieś kabelki,przejściówki itp.
Jeśli się nie mylę ręczniak Navcomma korzysta ze standardu Kenwooda, jak zresztą podpowiada Jurek. W związku z tym - prawdopodobnie - podany przez Ciebie zestaw powinien pracować bez większych problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum