Wysłany: 27-11-2014, 00:16 [S] Tuner MHJ-921 oraz SWR Micronta
Witam,
Szczerze powiem, że zarejestrowałem się na forum, by sprzedać urządzenia, które podarował mi wujek.
Jeśli jest konieczność przywitania się itp. to to zrobię, proszę tylko o wiadomość.
Urządzenia się nowe, nieużywane, w oryginalnych pudełkach, z papierami itp.
Jednym z nich jest tuner antenowy VHF MHJ-921
zaś drugim tzw. eSWeRka, czyli Micronta 144/440 MHz SWR/Power Meter, Cat. No. 19-320.
Cena kształtuje się różnie, ale patrząc na nowe urządzenia w sieci, tunera 400-500zł i SWR'ki w granicach 40$
Nie jestem zdecydowany za ile sprzedać, więc ewentualne propozycje proszę kierować najlepiej mailowo, bądź w tym temacie.
ewentualny kontakt telefoniczny 731056136
Liczę na wszelką pomoc przy sprzedaży lub wyjaśnieniu, gdzie mogę takie cuda sprzedać.
widzę to teraz, ale napisałem, że liczę na pomoc w sprzedaży lub wyjaśnieniu, gdzie to mogę sprzedać
jak dla mnie, dla laika, który nie ma pojęcia o tym, co to za sprzęt i do czego konkretnie służy takie forum jest jedyną drogą do nabycia informacji ewentualnie sprzedaży takiego sprzętu.
Google nic nie mówi, allegro stoi puste, żadnych wątków o takim sprzęcie również nie ma, stąd próbuje skorzystać z jedynej dostępnej mi opcji, czyli tego forum.
Jeśli moderator postanowi usunąć, no to trudno się mówi. Ustosunkuje się.
Jestem zielony, chce sprzedać to co mam, albo dowiedzieć się, gdzie to sprzedać i tyle. Nie rozpowszechniam 50 swoich ogłoszeń na 10 stronach, pisze tu, w celu uzyskania informacji.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum