Znak KF: SP3QDX
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2017 Posty: 1129 Skąd: Ostrow Wielkopolski
Wysłany: 15-12-2019, 11:55
Jest to papier milimetrowy z podziałkami meteorologicznymi. Na jednej stronie kredkami narysowane ludziki a na drugie stronie wycięte obrazki i przyklejone do papieru. Obrazki klocków lego związanych z kosmosem.
Wysłałem e-maila do DWD iż znalazłem liścik. Zobaczymy czy będzie odzew
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Maj 2009 Posty: 214 Skąd: Polska
Wysłany: 15-12-2019, 20:18
Ale super sprawa
Wygląda na to ze pracownik stacji zabrał do pracy swoje dziecko. Dla malucha będzie radocha ze ktoś to znalazł.
Żeby tylko rodzic nie miał nieprzyjemności po twoim mailu ze doczepil dodatkowy ładunek
Znak KF: SP3QDX
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2017 Posty: 1129 Skąd: Ostrow Wielkopolski
Wysłany: 02-01-2020, 15:53
Cześć, kolega Krzysztof SQ3KNL często bywa w tej stacji i przekazał im zdjęcia i informację. Z tego co mi przekazał to by ła mikołajkowa impreaza rodzinna i na koniec dołączyli jeden z rysunków. Ponoć byli pozytywnie zaskoczeni iż rysunek nie uległ zniszczeniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum