Wysłany: 16-04-2022, 21:43 SP3USP Wita i zaprasza do łączności
Witam wszystkich mam na imię Paweł i mieszkam w miejscowości Sośnie (pow. Ostrowski). Z częścią z was znam się już osobiście, ale jak przystało na użytkownika forum chciałbym oficjalnie wszystkich powitać Moja krótka historia przedstawia się następująco jestem bratem Marka SP6FS, wspólnie z nim zaraziliśmy się "tematem" około dwóch lat temu. Oczywiście nie liczę tu CB oraz PMR. Pana Sławka SQ3OOK znam jeszcze z czasów kiedy chodziłem do technikum ZST. Swoją drogą szkoda, że nie zacząłem już wtedy ponieważ rok po opuszczeniu przeze mnie murów szkoły zrobili tam łączność z ISS. Chciałbym przyczynić się do zwiększenia aktywności na VHF/UHF w naszym regionie. Interesują mnie łączności lokalne w FM, SOTA, ARISS oraz coraz bardziej łączności cyfrowe. Pozdrawiam grupę, która była ostatnio na spotkaniu klubowym SP3POW oraz Piotra SP3QDX, który zrobił dla nas wykład "antenowy"
73!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum