Ja pier***e... Ludzie czekają na łosia 2 lata bo covid
Covid mija. Robią łosia 2022 . Wszyscy zadowoleni oprócz jakichś baranów
Rok 2023 łosia nie będzie.
Niech ją dorwę tych trepów co tak szkalują tego łosia
Byłeś kiedyś na takim spotkaniu? Jest wiele imprez krótkofalarskich ale ŁOŚ ma opinie niepowtarzalny. Nie przypuszczam żeby coś mogło go zastąpić. Dlatego sądzę że ludzie i tak tam przyjadą.
Wysłany: 10-07-2022, 11:39
Radio KF: YAESU FT-891, YAESU FT-70DE, YAESU FT-857d Antena KF: FD4 Windom, Hustler 5-BTV, End Fed, CobWeb
Zabronić Krzysztof to możesz jedynie wstępu np. do własnego mieszkania jedynie, ograniczanie wstępu na taką czy inną imprezę osobom, które mają inne zdanie jak większość, a raczej milcząca większość to przesada.
Jak wiemy jeszcze się taki nie narodził, co by wszysktim dogodził.
Być może uwagi malkontentów były zasadne? Nie byłem nie mogę ocenić sytuacji.
Skoro nie byłeś, to ciężko żebyś miał wyrobioną opinię.
Popieram zdanie SQ3KNL.
Chociaż oprócz paru wyjątków najwięcej szczują Ci którzy na ŁOŚ nigdy nie przyjechali.
Zresztą to ci sami którzy dziwnym trafem mają zawsze najwięcej do powiedzenia na temat PZK
Przypadek?
Ja jeśli coś mi się nie podoba to w tym nie uczestniczę. Ale staram się nie dyskredytować wszystkiego w czambuł. No internetowym malkontentą nie dogodzisz.
Ok .zagadnienie wygląda tak że rozmawiając ze Sławkiem mówił że możemy jechać moim .
Także plan wygląda tak że w sobotę zabieram Dorotę, potem Sławka i ciebie też . I kierunek południe!
Godzina? Nie wiem . Jak się wyspie . Może 9 albo 10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum