Dlaczego Edward Krytycznie Odbiegał Normą Cofając Ewentualne Natarcia Tych Ramoli Automatycznie Chcących Jego Abdykacji
ENTABLATURA
_________________ Nie możemy czekać , kiedy świat zacznie się zmieniać ! Kiedy czasy zaczną się zmieniać -a my wraz z nimi ! Kiedy rewolucja przyjdzie i zabierze nas ze sobą nowym kursem ! My sami jesteśmy przyszłością - to my jesteśmy rewolucją !
_________________ Nie możemy czekać , kiedy świat zacznie się zmieniać ! Kiedy czasy zaczną się zmieniać -a my wraz z nimi ! Kiedy rewolucja przyjdzie i zabierze nas ze sobą nowym kursem ! My sami jesteśmy przyszłością - to my jesteśmy rewolucją !
Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 09-09-2008, 20:42
Słownik języka polskiego zawiera raczej hmmm... ograniczoną liczbę słówek zaczynających się na "Y", dobrze więc byłoby wymyślać wyrazy ich nie zawierające Podobnie będzie problem z Ą Ę Ó Ń...
Wysłany: 09-09-2008, 20:46
ya1 napisał/a:
Słownik języka polskiego zawiera raczej hmmm... ograniczoną liczbę słówek zaczynających się na "Y", dobrze więc byłoby wymyślać wyrazy ich nie zawierające Podobnie będzie problem z Ą Ę Ó Ń...
Ja o tym wiem, ale starałem się podołać zadaniu i użyłem słówek nie z naszego słownika i specjalnie wstawiłem na końcu "Y"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum