Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 06-06-2008, 22:13 Styl forum
Jeśli nie czujecie wrodzonej awersji do któregoś stylu, to proszę o odpowiedź dopiero po kilku godzinach używania danego stylu.
Z doświadczenia wiem, że każdy nowy styl zanim sie do niego przyzwyczaimy wydaje się nam gorszy od starego.
Nie zależy mi na czasie [daję ok. 7 dni na odpowiedzi i podjęcie ew. decyzji, choć ankieta będzie ważna bez ograniczeń czasowych. Przyszli użytkownicy też będą mogli się wypowiedzieć] - ale na wiarygodności odpowiedzi.
Celem ankiety jest ustalenie który styl będzie wiodącym i "pod którego" będą optymalizowane wszelkie czynności podejmowane w tym zakresie. Nie wszystkie ustawienia "chodzą" we wszystkich stylach - stąd zbyt duża różnorodność jest przyczyną kłopotów.
Jeśli znacie też inną ładną skórkę forum, możecie ją wymienić w poście. Być może się spodoba i włączymy ją do naszej opcji wyboru.
Docelowo pozostaną dwie-trzy które zdobędą największą ilość głosów.
Wysłany: 18-06-2008, 01:27
ya1 napisał/a:
Celem ankiety jest ustalenie który styl będzie wiodącym i "pod którego" będą optymalizowane wszelkie czynności podejmowane w tym zakresie. Nie wszystkie ustawienia "chodzą" we wszystkich stylach - stąd zbyt duża różnorodność jest przyczyną kłopotów.
Po zauważeniu błędu w stylu eXpert, zgodnie z wynikami ankiety, stylem domyślnym został subBlack.
jakoś do ciemności me ślipia się przyzwyczaiły już
_________________ Nie możemy czekać , kiedy świat zacznie się zmieniać ! Kiedy czasy zaczną się zmieniać -a my wraz z nimi ! Kiedy rewolucja przyjdzie i zabierze nas ze sobą nowym kursem ! My sami jesteśmy przyszłością - to my jesteśmy rewolucją !
Wysłany: 19-06-2008, 18:05
Mam nadzieję, że mówisz poważnie... Bo styl jest trochę zmieniony.
Wyjściowo wyglądało tak [można sobie powiększyć]:
Kolorki mnie dobijały :znudzony: Co prawda tutaj jedyną trudność sprawiło ich odpowiednie dobranie, a całość wykonywało się dość prosto. Problemy to dopiero były na Wyprawkach, gdzie trzeba było wszystko zmieniać ręcznie w pliku liczącym kilkaset linijek kodu.
kgb14 [Usunięty]
Wysłany: 19-06-2008, 18:19
no jak żeśmy zaczynali modyfikować ( jak ja pamiętam) to już było nieco zrobione Ale później to już miałem oczoplons i migar zdaje się skończył ?
Ale prawdą jest , że Admin się narobił
Tylko skończcie już słodzić bo tak obrośnie w piórka i na zlot CB to przyleci a nie przyjedzie
Ostatnio zmieniony przez kgb14 19-06-2008, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli mogę trochę pomarudzić to dałbym tylko jaśniejszy lub bardziej widoczny pasek przewijania strony po prawej stronie ekranu( o kurde masłomaślane no nic trudno )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum