Znak KF: SQ5NWO
Znak CB: 161BD225
QTH lokator: KO01LT
Wysłany: 19-03-2010, 00:29
Radio CB: Stabo XF 9082, President Lincoln i inne Antena CB: Lemm AT-107, CBS-18,Futura,1/2 + inne mobilne Akcesoria CB: mam różne akcesoria :) Radio KF: FT-950 VX-7R Antena KF: X-200N,delta pozioma Akcesoria KF: brak Sprzęt PMR: Brondi
Siemka maroosz !
W Kielcach masz silną grupę kolegów krótkofalowców. I te super przemienniki.
"Dwójkowy" (pasmo 2m) dolatuje i do mnie.
W kwietniu będę w Kielcach robił przegląd skutera to może się usłyszymy.
p.s. Czy ta Ewelina jest rzeczywista ?
_________________ Człowiek uczy się całe życie a ja chciałbym jeszcze dłużej.
Ostatnio zmieniony przez Radek 19-03-2010, 00:31, w całości zmieniany 1 raz
Wszystko wymarło... większość przeszła na kf
O warunki jezdne w centrum Kielc możesz popytać na #7
Radek napisał/a:
W Kielcach masz silną grupę kolegów krótkofalowców. I te super przemienniki.
Fakt... tylko o pozwolenia na maszty problem. Trochę to dołujące gdy najbliższy przemiennik jest ok 350 metrów ode mnie w linii prostej.. drugi jakieś 15 km... itd...
Radek napisał/a:
p.s. Czy ta Ewelina jest rzeczywista ?
Nie jestem w temacie
orba napisał/a:
Bry marooszowaty kolego.
k'Orba witaj
Ostatnio zmieniony przez SP3AYA 20-03-2010, 13:40, w całości zmieniany 1 raz
Góral, ja na chwile obecną nie mam bazy... Tzn. mam ale nie w Kielcach ok 25 km od Kielc u mojej kobiety na wsi..
Tak niestety się potoczyły moje relacje z panem prezesem, że moja baza legła w gruzach i na zmianę nie ma co liczyć, dopóki ktoś bardziej logiczny i rozsądny zastąpi owego pana na stanowisku... A na przemienniki muszę poczekać jeszcze parę miesięcy bo nie mam uprawnień i sprzętu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum