Znak KF: SQ3OOK
QTH lokator: JO81vp Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 1546 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 12-01-2014, 23:54
Prawdopodobnie tak. To jest jeszcze sporo czasu przed konferencja w Kole. Ale na konferencję jechaliście już jako ekipa zdecydowana o przystąpieniu do programu...
SP3AYA napisał/a:
spotkaniu na Rynku
Czyli w pewnym sensie - pierwszej siedzibie klubu SP3POW.
Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 13-01-2014, 00:05
sq3ook napisał/a:
Czyli w pewnym sensie - pierwszej siedzibie klubu SP3POW.
Nie! Pierwszą siedzibą klubu był samochód zaparkowany na ulicy przed moją chałupką
Ileż to cennego czasu przegadaliśmy tam z Pawłem... A można go było przeznaczyć na coś bardziej produktywnego
QTH lokator: JO81vp Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 1546 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 13-01-2014, 00:08
SP3AYA napisał/a:
był samochód
Tak - pamietam jak opowiadaliście, mnie jeszcze wtedy z Wami nie było. Nasze kontakty zacieśniły się w związku z pomysłem na ARISSa w Ostrowie, a potem zostałem zaproszony do współpracy w Klubie. No i chyba w ten sposób samochód przestał być wystarczajacym lokum
Znak KF: SP3AYA
QTH lokator: JO81VP Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 6870
Wysłany: 13-01-2014, 00:33
Właśnie oderwałeś mnie tymi wspominkami od roboty. Ostatni artykuł o ARISS na stronę klubową sam się nie napisze
Przeglądam pierwsze wpisy w dziale klubowym, kiedy jeszcze zaczynaliśmy we dwóch, trzech, czterech... Ale się od tego czasu pozmieniało
A pamiętasz jak mówiłeś coś w tym sensie:
"Mogę Wam pomóc, ale zarobiony jestem i nie mam wiele czasu, więc specjalnie na mnie nie liczcie"
Tymczasem okazało się, że bez Ciebie klub nie byłby tym czym jest teraz
Wysłany: 13-01-2014, 08:25
Pamiętam, tak mówiłem. I tak było i tak jest - na ile mogłem, na tyle się zaangażowałem. A potem trzeba było dać z siebie ile tylko można, aby wszystko się udało
Spisać mie tu histeryję całą coby dla potomnych zostało a nie półsłówkami walić!
Mogę Wam kilka tytułów podrzucić nawet - "Jak rozpętałem gorączkę antenową" czy "Przykucnięty POW, ukryty Wakata" albo "300 mil do ISS'a" - albo... znacie mnie - ja tak mogę jeszcze do białego rana
Poważnie - coś z takich zapisków może wyjść - wiem coś o tym aż za dobrze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum