Wysłany: 20-03-2016, 23:31 Pilne Espace 3 i jaka antena
Proszę o poradę jaka może być zastosowana antena do tego auta bez wiercenia obecnie mam rozwartą antenę na DV do relingu. d... nie urywa SWR 2.4 niżej zejść się nie da. w akcie desperacji Sirio Thunder 27 ale czy to ma sens .
Ostatnio zmieniony przez kodi28 20-03-2016, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Już wspomniałem auto to Espace 3 poszycie jest z laminatu, a pytam czy jest jakaś metoda w tym przypadku która obejdzie się bez wiercenia laminatu aby dostać sie do stalowej budy auta. Może by zastosować Sirio THUNDER
Znak CB: 161 OLA
QTH lokator: KO02LG Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 401 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-03-2016, 19:51
Radio CB: Magnum AF ; Ranger AR3500 Antena CB: Sirio Thunder 27 ; FireStick FS-3 Akcesoria CB: Wilson Trucker
Się nie wygłupiam, tylko żartuję...
Nie znam dokładnie Espace'a, ale gdzieś musi mieć jakąś blachę.
Poza tym nie wiem na ile chcesz lub możesz dziurawić blachę lub ją modyfikować.
Wstaw fotkę wozu z pozycji "z tyłu, z lewej, lekko z góry" i opisz zakres możliwych ingerencji w całość blachy, to może coś wymyślimy...
Wesołych Świąt...
_________________ Kaper
SQ5MRA
i wszystko jasne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum