Znak KF: SQ5MRA
QTH lokator: KO02LG Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 401 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-05-2009, 21:11
Święci jak widać mieli pewne watpliwości co do tego czy kobieta jest istotą ludzką...
Niektórym do dzisiaj to pozostało, choc swietymi bym ich nie nazwał.
_________________ Kaper
SQ5MRA
i wszystko jasne...
QTH lokator: KO02LG Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 401 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-05-2009, 21:43
A to juz osobna para kaloszy. Chyba nie byli zbyt dobrze usposobieni do kobiet, choć doceniali pewne cechy, które są dla nich charakterystyczne. Ale ogólnie uważali kobiety za cos w rodzaju pozytecznych zwierząt domowych, choć nie tak cennych jak koń czy wielbłąd... :orany:
_________________ Kaper
SQ5MRA
i wszystko jasne...
Wysłany: 11-05-2009, 22:01
Nie wiem jak świat, ale ja tam doceniam każdą dobrą cechę każdego człowieka prawie niezależnie od płci, jednak są pewne cechy, które dostrzegam jedynie u kobiet...
No cóż, może święty nie jestem...
_________________ Kaper
SQ5MRA
i wszystko jasne...
Wysłany: 11-05-2009, 22:32
Ada, nie namawiaj mnie do zagłębiania się w anatomię mężczyzn.
Do tego sie oni nie nadają. Choć to w dzisiejszych czasach wydaje się niezgodne z trendami ja jestem hetero, trudno, nie wzyscy są nowocześni...
_________________ Kaper
SQ5MRA
i wszystko jasne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum